Smart рачен часовник

НОВО Smart рачен часовник

Smart рачен часовник  со 1.54 "екран во боја за следење на вашите активности целиот ден. Со мека и удобна силиконска лента, со модерени детали во внатрешноста на лентата. Часовникот ги има сл карактеристики: број на чекори, калории, далечина, будилник, монитор за спиење, да правите и да примате повици, известувања: SMS, Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter и др. Компатибилен со Android 4.3 и IOS 8.0 и погоре IPX 54 водоотпорен. Полнењето е многу лесно преку микро USB кабел.

Димензија:1,1 x 4,1 x 26 см

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За секоја нарачка над 1.000,00 денари следува бесплатна достава

  • Прегледи: 22
  • Код на производ: PC330.821
  • На лагер: Залиха
  • 9.400,00 ден.