Сет од дрвена кутија со боици

Сет од дрвена кутија со боици

Сет во дрвена кутија составена од 66 парчиња (восочни креони, пастелни бои, моливи во боја, водени боици, гума за бришење, оштрилка, лењир, четки за боење)

Димензии: 28X21X4,2 CM

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За секоја нарачка над 1.000,00 денари следува бесплатна достава

  • Прегледи: 1987
  • Код на производ: PC2369-40
  • На лагер: Залиха
  • 690,00 ден.