Тајмер јајце/метално

Тајмер јајце/метално

Тајмер јајце/метално.

Димензии: ø 6 x 75 mm

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За секоја нарачка над 1.000,00 денари следува бесплатна достава

  • Прегледи: 1281
  • Произведувач: Промо Концепт
  • Код на производ: PC724916
  • На лагер: Залиха
  • 390,00 ден.