Taшни и Торби

Taшни и Торби


Прикажи:
Сортирај според:

"Arcano" Кафеав Ранец

Кафеав ранец со повеке прегради, посебна преграда за лап топ и анатомски рачки.Димензии: 325×440×250..

1.900,00 ден.

"Arcano" Црн Ранец

Црн ранец со неколку прегради,посебна преграда за лап топ и анатомски рачки.Димензии: 325 × 440 × 25..

1.900,00 ден.

"Discovery" Ранец

Ранец со преден џеб на закопчување, од 600D полиестер. Димензии: 280 x 380 x 120mm...

450,00 ден.

"Reims B" Ранец

Анатомски ранец со повеќе прегради на закопчување и посебна преграда за лап топ. Материјал: 600..

1.690,00 ден.

André Philippe Торба за Патување

Црна торба за патување. Од полиестер.Производ на André Philippe. ..

1.400,00 ден.

Taшна за документи

Ташна за документи со повеќе прегради и рачка за рамо која се подесува.Направена од полиестер. ..

490,00 ден.

Taшна за документи

Црвено-црна ташна за документи.Големина: 400 x 290 x 60 mm..

350,00 ден.

Tорба за на рамо

Торба за документи со посебнa преграда за пенкала,мобилен телефон и CD.Направена од 600D полиестер.Д..

390,00 ден.

Деловна Ташна за Документи и Лаптоп André Philippe

Деловна ташна за лаптоп и документи со преден џеб на патент со преграда за мобилен телефон и пенкала..

1.500,00 ден.

Ексклузивна Ташна за Документи

Ташна за документи од вештачка кожа со три внатрешни прегради и надворешен џеб.Големина: 420 x 170 ..

2.500,00 ден.

Ранец

Сив ранец со предна и странични прегради, место за телефон и рачки на подесување. Материјал : 4..

1.900,00 ден.

Ранец

Ранец со предни џебови. Од полиестер.Димензии: 430 x 290 x 150 mm..

790,00 ден.

Ранец

Ранец со предни прегради со патент,место за мобилен телефон,странични мрежести џебови и прерамки кои..

1.900,00 ден.

Ранец

Плав ранец со предна и странични прегради,место за телефон и рачки на подесување. Материјал : 4..

2.200,00 ден.

Ранец André Philippe

Ранец со рачки на подесување,предна преграда на закопчување,преграда за лап топ и внатрешна преграда..

1.950,00 ден.