Чадори

Чадори


Прикажи:
Сортирај според:

Мал Чадор за Дожд

Мал чадор за дожд на расклопување. Со футролаСостав: ..

750,00 ден.

Розев Чадор

Розев чадор со пластична рачка, направен од 170Т полиестер.Димензии: ø1050 mm..

340,00 ден.

Црн Чадор

Црн чадор со пластична рачка.Големина: ø1050 mm..

320,00 ден.

Црн Чадор со автоматизам

Црн чадор со автоматизам со дрвена рачка.Материјал: 190Т полиестерДимензии: ø1030 × 880 mm..

270,00 ден.

Чадор André Philippe

Чадор со алуминиумска рачка покриена со сунѓер. Производ на André Philippe.Големина:  Ø 10..

650,00 ден.

Чадор за Дожд

Црно-жолт чадор со автоматско отварање и рачка обложена со сунѓер.Напраевен од 190Т полиестер. Димен..

390,00 ден.

Чадор со УВ заштита

Чадор со УВ заштита и алуминиумска рачка.Со мануелно отварање.Димензии: 104 x 90 cm..

500,00 ден.