Канцелариски прибор

Канцелариски прибор


Прикажи:
Сортирај според:

LED Часовник

LED часовник со аларм и дисплеј за температура.Со AC-DC 2 пин адаптер.Димензии: 150 x 39 x 70 mm..

1.990,00 ден.

Кинески антистрес Топчиња

Кинески антистрес топчиња на дрвена основа.Димензии: 450 × 310 × 290 mm..

890,00 ден.

Кристален Глобус

Кристален глобус спакуван во плава картонска кутија. Погоден за поклон...

1.280,00 ден.

Песочен Часовник

Песочен часовник од 5минути во дрвена рамка,со бел песок.Димензии: ø78×123 mm..

650,00 ден.

Пластичен држач за пенкала

Пластичен држач за пенкала со дисплеј за временска прогноза. Покажува време,календар, внатрешна темп..

390,00 ден.

Транспарентен Држач за Пенкала

Држач за пенкала со календар и термометар. Вклучува една батерија.Димензии: 118 x 100 x 50 mm...

350,00 ден.