Држачи за бизнис Карти

Држачи за бизнис Карти


Прикажи:
Сортирај според:

"Lintus" Држач за визит карти

Елегантен кожен држач за визит картички.Брендиран производ на Antonio Miro. Димензии: 77 x 100 ..

1.350,00 ден.

Алуминиумски Држач за Визит Карти

Алуминиумски држач за визит карти.Големина: 94 × 60 ×5 mm ..

100,00 ден.

Пластичен Држач за Визит Карти

Пластичен држач за визит карти со две прегради.Димензии: 100 х 66 х 16 mm...

200,00 ден.