Пенкала

Пенкала


Прикажи:
Сортирај според:

Алуминиумски Сет Пенкало и Батерија

Алуминиумски сет пенкало на вртење и ЛЕД батерија. Со батерија.Димензии: 140 x 80 x 390 mm..

490,00 ден.

Алуминиумско хемиско пенкало

Елегантно, алуминиумско хемиско пенкало. Плаво мастило, во кутија...

250,00 ден.

Дрвено Пенкало

Метално пенкало, имитација на дрво во дрвена кутија со апликација на метална плочка погодна за бренд..

550,00 ден.

Ексклузивен Сет со пенкала

Сет со метално хемиско и ролер пенкало во ПУ кожна кутија, со плаво мастило. Производ на брендот And..

1.200,00 ден.

Ексклузивен Сет со пенкало , држач за визит карти и привезок

Метален и ПУ кожен сет со хемиско пенкало, држач за визит карти и привезок. Во црна кутија.Производ ..

1.200,00 ден.

Елегантен Сет Футрола за пенкало и Пенкало

Елегантен сет хемиско пенкало и кожен новчаник за пенкало, во кутија. Плаво мастило.Големина: 196 x ..

790,00 ден.

Елегантно Метално Пенкало

Елегантно метално пенкало во кутија. Димензии: 70 x 29 x 58 mm. ..

690,00 ден.

Елегантно Пенкало

Елегантно метално пенкало на вртење во кутија од вештачка кожа. Со сино мастило. Големина: 160 x 55 ..

550,00 ден.

Метален Сет Пенкала (кафеав)

Сет хемиско и ролер пенкало во футрола од вештачка кожа. Со црно мастило.Димензии: 167 x 60 x 2..

450,00 ден.

Метален Сет Пенкала (црн)

Сет хемиско и ролер пенкало во футрола од вештачка кожа. Со црно мастило.Димензии: 167 x 60 x 2..

460,00 ден.

Метално Пенкало во кутија

Метално пенкало во кутија со иста боја. Димензија: 180 x 70 x 24 mm..

300,00 ден.

Метално Хемиско Пенкало

Метално хемиско пенкало во сребрена кутија во форма на цилиндaр. Со црно мастило. Големина: ø280 x 1..

390,00 ден.

Метално Хемиско Пенкало

Метално пенкало во алуминиумска кутија. Со црно мастило. Големина: 145 x 21 x 20 mm ..

600,00 ден.

Сет Пенкало и Молив

Сет метално пенкало и молив.Metal ball pen and mechanical pencil set..

550,00 ден.

Сет пенкало ласер и привезок

Сет пенкало ласер и привезокСпакувано во метална кутија со вклучени три батерииДимензии: 12,7x1xø1 c..

550,00 ден.