Деловни Подароци и Промоција

Деловни Подароци и Промоција


Прикажи:
Сортирај според:

"Fagus" Елегантен Паричник

Елегантен кожен паричник.Брендиран производ на Antonio Miro.Димензии: 105 x 85 x 10 mm..

1.500,00 ден.

Дрвено Пенкало

Метално пенкало, имитација на дрво во дрвена кутија со апликација на метална плочка погодна за бренд..

550,00 ден.

Ексклузивен Сет Пенкала

Ексклузивен сет составен од хемиско и пенкало на вртење, во црна кутија.Со црно мастило.Димензии: 17..

1.800,00 ден.

Ексклузивен Сет со пенкало , држач за визит карти и привезок

Метален и ПУ кожен сет со хемиско пенкало, држач за визит карти и привезок. Во црна кутија.Производ ..

1.200,00 ден.

Елегантен Сет за поклон

Елегантен сет пенкало,новчаник од вештачка кожа и привезок.Големина: 175 x 165 x 35 mm..

1.500,00 ден.

Елегантен Сет Паричник Привезок и Пенкало

Елегантен сет паричник од вештачка кожа, метален привезок хемиско пенкало со плаво мастило.Големина:..

1.200,00 ден.

Елегантен Сет со Паричник и Пенкало

Елегантен сет со ПУ кожен паричник и пенкало.Прозивод на Arco...

1.500,00 ден.

Елегантен Сет Футрола за пенкало и Пенкало

Елегантен сет хемиско пенкало и кожен новчаник за пенкало, во кутија. Плаво мастило.Големина: 196 x ..

790,00 ден.

Елегантно Метално Пенкало

Елегантно метално пенкало во кутија. Димензии: 70 x 29 x 58 mm. ..

690,00 ден.

Елегантно Пенкало

Елегантно метално пенкало на вртење во кутија од вештачка кожа. Со сино мастило. Големина: 160 x 55 ..

550,00 ден.

Метално Пенкало во кутија

Метално пенкало во кутија со иста боја. Димензија: 180 x 70 x 24 mm..

300,00 ден.

Сет Манжетни

Метален сет манжетни во црна кутија. Погоден за поклон.Големина: 80 x 35 x 75 mm..

390,00 ден.

Сет Пенкало и привезок

Сет алуминиумско пенкало и привезок. Погоден за поклон.Димензии: 165 x 85 x 20 mm..

250,00 ден.

Сет Пенкало и привезок

Сет пластично пенкало и алуминиумски привезок во картонска кутија. Димензија:165 x 85 x 20 mm..

250,00 ден.

Унисекс Кожен Паричник

Црн унисекс кожен паричник со посебно место за визит картички. Во црна кутија,погоден за поклон..

1.500,00 ден.