Канцелариска опрема

Канцелариска опрема


Прикажи:
Сортирај според:

"Lintus" Држач за визит карти

Елегантен кожен држач за визит картички.Брендиран производ на Antonio Miro. Димензии: 77 x 100 ..

1.350,00 ден.

Алуминиумски Држач за Визит Карти

Алуминиумски држач за визит карти.Големина: 94 × 60 ×5 mm ..

100,00 ден.

Алуминиумски Сет Пенкало и Батерија

Алуминиумски сет пенкало на вртење и ЛЕД батерија. Со батерија.Димензии: 140 x 80 x 390 mm..

490,00 ден.

Алуминиумско хемиско пенкало

Елегантно, алуминиумско хемиско пенкало. Плаво мастило, во кутија...

250,00 ден.

Дрвено Пенкало

Метално пенкало, имитација на дрво во дрвена кутија со апликација на метална плочка погодна за бренд..

550,00 ден.

Ексклузивен Дрвен Сет Пенкала

Ексклузивен дрвен сет од хемиско пенкало,налив и отварач за писма.Големина: 170 × 72 × 23 mm..

890,00 ден.

Ексклузивен Сет Пенкала

Ексклузивен сет составен од хемиско и пенкало на вртење, во црна кутија.Со црно мастило.Димензии: 17..

1.800,00 ден.

Ексклузивен Сет со пенкала

Сет со метално хемиско и ролер пенкало во ПУ кожна кутија, со плаво мастило. Производ на брендот And..

1.200,00 ден.

Ексклузивен Сет со пенкало , држач за визит карти и привезок

Метален и ПУ кожен сет со хемиско пенкало, држач за визит карти и привезок. Во црна кутија.Производ ..

1.200,00 ден.

Елегантен Сет за поклон

Елегантен сет пенкало,новчаник од вештачка кожа и привезок.Големина: 175 x 165 x 35 mm..

1.500,00 ден.

Елегантен Сет Паричник Привезок и Пенкало

Елегантен сет паричник од вештачка кожа, метален привезок хемиско пенкало со плаво мастило.Големина:..

1.200,00 ден.

Елегантен Сет со Паричник и Пенкало

Елегантен сет со ПУ кожен паричник и пенкало.Прозивод на Arco...

1.500,00 ден.

Елегантен Сет Футрола за пенкало и Пенкало

Елегантен сет хемиско пенкало и кожен новчаник за пенкало, во кутија. Плаво мастило.Големина: 196 x ..

790,00 ден.

Елегантно Метално Пенкало

Елегантно метално пенкало во кутија. Димензии: 70 x 29 x 58 mm. ..

690,00 ден.

Елегантно Пенкало

Елегантно метално пенкало на вртење во кутија од вештачка кожа. Со сино мастило. Големина: 160 x 55 ..

550,00 ден.