Апарати за домаќинство

Апарати за домаќинство


Прикажи:
Сортирај според:

Пластичен Часовник

Бел пластичен часовник за на маса. Вклучени 2 батерии. Димензии: 98 x 93 x 49 mm..

350,00 ден.