Компјутерска опрема & Електроника

Компјутерска опрема & Електроника


Прикажи:
Сортирај според:

Алуминиумски УСБ полнач 2200 мАх

Алуминиумски УСБ полнач 2200 мАх.  Вклучен микро usb кабел . Димензии: 22 x 94 x 22 m..

350,00 ден.

Сет УСБ полначи

Сет УСБ полначи во футрола кој вклучува УСБ адаптер за во кола и обичен УСБ адаптер.Моќност до 1000 ..

390,00 ден.

Сет УСБ полначи

Сет УСБ полначи во футрола кој вклучува УСБ адаптер за во кола и обичен УСБ адаптер.Моќност до 1000 ..

390,00 ден.

Соларен полнач 1400 мАх

Соларен полнач со маска за прозорец,со лепенки на предната страна. Се користи како полнач на телефон..

2.400,00 ден.