Дом и Кујна

Дом и Кујна


Прикажи:
Сортирај според:

Вински Сет

Вински сет во дрвена кутија за поклон.Димензии: Ø155 x 44 mm..

1.200,00 ден.

Керамички сет

Керамички сет од две чаши, две лажички, два подметача сместени во украсна кутија. Димензија : 340 х ..

900,00 ден.

Керамички Сет

Ќерамички сет од 4 шољи за кафе со лажички и тацни. Во кутија.Димензии: 242 x 119 x 69 mm..

700,00 ден.

Керамички чајник со чаша 2 во 1.

Керамички чајник со чаша 2 во 1. Димензија : 115 х 135 мм..

690,00 ден.

Коктел Сет

Коктел сет, спакуван во кутија.Димензии: 278 x 193 x 98mm ..

990,00 ден.

Макијато сет

Сет за кафе макијато: 6 шољи (80мл) и 6 чинии за шољи спакувани во кутија..

890,00 ден.

Метален Термос

Метален термос, во ПВЦ футрола. Капацитет од 500 ml.Димензи: Ø65 x 240 mm. ..

600,00 ден.

Мултифункционален Сет

Џебно ноже со 7 фунцкии и малa алуминиумска батериска ламба со 1LED и прицврстувач.Во кутија за покл..

410,00 ден.

Покер сет и држач ѕа 2 шишиња вино

Сет држач за вино од вештачка кожа за 2 шишиња и покер сет.Сетот вклучува 2 шпила карти,200 чипа и 5..

3.500,00 ден.

Сет Алати

Сет алати во кутија.Димензија: 165 x 128 x 48 mm...

900,00 ден.

Сет за Кафе 2 парчиња

Сет за кафе 2 парчиња додатоци. Димензија: 27 x 17 x 9 cm..

1.200,00 ден.

Сет Чинии за Предјадење

Сет од ќерамички чинии поделени на 4 дела со вилушки. Производ на André Philippe.Големина: ..

1.690,00 ден.

Термо Чаша

Нерѓосувачка термо чаша, 455ml.Димензии: Ø80 x 170 mm ..

450,00 ден.