Контактирај не

Локација

ПРОМО КОНЦЕПТ Доо
Ѓуро Ѓаковиќ 54 а Скопје
Телефон
389 2 3101 555

Факс
389 2 3221 560
Работно време
Понеделник - Петок: од 09:00 до 17:00 часот

Коментари
Промо Концепт Ви нуди широк асортиман на производи кои сигурно би ги задоволиле Вашите потреби за бизнис подароци, промотивен и рекламен материјал од речиси 20 000 различни производи.

Контакт форма